Om oss

OneLoveTravel er et nettsted for deg som elsker å reise. På vår blogg finner du inspirasjon og anbefalinger. Her kan du lese om trender, når du bør reise, hva ulike destinasjoner har å tilby og hvor du finner de skjulte skattene.

Hos oss kan du også kjøpe native advertising. For mer informasjon kan du sende en e-post til even@onelovehotels.com.

Du kan også holde deg oppdatert på vår Facebook-side og vår Instagram-profil.

I vår bookingmotor vil du få tilgang til en søketjeneste som sammenligner priser på hotell fra Hotels.com, Expedia, Venere.com og mange flere store selskaper. Her finner du alt fra de billigste hostellene til verdens mest eksklusive hoteller. I dag har vi et utvalg på over 800 000 hoteller på over 120 000 destinasjoner rundt om i verden!

Vi donerer halvparten av våre inntekter direkte til UNICEF.

Vårt samarbeid med UNICEF

Det unike med Onelovehotels.com er at du kan booke hotell, samtidig som du hjelper noen som trenger det. Hver gang du booker et hotell gjennom vår bookingmotor, mottar vi en provisjon. Av den provisjonen gir vi 50% direkte til UNICEF.

På vår startside finner du en oversikt over hvor mange som har donert, og hvor mye penger som er generert. Siden blir oppdatert ukentlig og det er helt gratis å være medlem!

Våre favoritter

Leter du etter et drømmehotell kan du lese om våre favoritter. Dette er hotell av høyest kvalitet vi har besøkt personlig og vurdert grundig. Vi besøker stadig nye hoteller på jakt etter steder vi elsker og vil anbefale vil våre medlemmer, men kun de beste havner på våre sider.

Våre favoritter består blant annet av en god variasjon eksotiske-, storby- og strandhoteller. Hotellene ligger i den dyrere prisgruppen, men kan passe utmerket for f.eks. bryllupsreiser eller for deg som vil unne deg en drømmereise.

Om oss

Vi elsker å reise og derfor startet vi denne siden. Her samler vi våre favoritter og vårt ønske er å inspirere andre til å skreddersy sin drømmereise.  OneLoveHotels.com ble startet i 2014 av Maria og Even Aas-Eng.

Har du spørsmål om noen av våre hoteller kan du kontakte oss via vår Facebook-side.