Dette er de mest oppskrytte attraksjonene og destinasjonene i verden

Enkelte destinasjoner har gjort seg fortjent til sin posisjon, mens andre muligens er et resultat av hype eller en genistrek fra noen markedsføringshoder.

Det er flere som blir beskrevet som oppskrytt og regelrette skuffelser. Vi har samlet et knippe av disse:

1. Hollywood Boulevard

⭐️ One & only M A R I L Y N ⭐️🎥 #MarilynMonroe #HollywoodBoulevard #WalkofFame

A post shared by Zorka Hejdová✌🏻️ (@zorkahejdova) on

Ifølge Travel&Leisure finnes det bedre ting å gjøre i Los Angeles enn å spankulere langs Hollywood Boulevard. Gata er full av turister og souvernirsjapper som selger de samme tingene. Tar du et bilde med noen av de som går rundt med kostymer vil de kreve penger per bilde.

Thrillist anbefaler å droppe Walk of Fame og heller ta en tur til Runyon Canyon om du først skal bruke beina i stjernenes by.

2. Det skjeve tårnet i Pisa

I swear i tried so hard 🇮🇹 #atleastitried #touristlife #pisa #italy #europe #roadtrip #torrependentedipisa

A post shared by Beno Filipovic (@beno2283) on

Om man først er i Pisa bør man selvsagt ta turen for å se det ikoniske bygget, men moroa stopper der. Du vil stå blant hundrevis av andre turister som later som de støtter opp tårnet, noe som vil være et ganske komisk skue.

Husk at du er i Toscana og at det er uendelig med andre muligheter. Ta en tur til Piazza dei Cavalieri og spis en bedre middag, eller oppsøk en av byens uendelig vakre kirker.

3. London Eye

Det neonfargete pariserhjulet i London er en av byens mest besøkte attraksjoner. Man får en flott utsikt over den enorme byen, men køene er unødvendig lange. Om du er på din første London-tur er dette sannsynligvis på lista, men Travel&Leisure mener denne bør droppes.

4. Temple Bar, Dublin

Reisenettstedet EscapeHere mener at Temple Bar fortjener en plass på denne listen. Temple Bar er et strøk rett ved elven i hjertet av Dublin fylt med irske barer, men på grunn av enorme turistmengder prisene blitt skyhøye og det typisk irske blitt vannet ut.

Det er gangavstand til billigere og bedre barer. Prøv for eksempel Cobblestone, som også Irish Times anbefaler.

5. Times Square, New York

Nettsamfunnet Reddit har stemt fram Times Square som en av de mest overvurderte tingene man kan oppleve på reise. Kombinasjonen av stressende new yorkere på farten, turister og gateartister som tar penger for bilder gjør det til noe man bør droppe.

En annen kommentar sier man også bør unngå Times Square på nyttårsaften. Man må måte opp i flere timer før klokka slår tolv og stå ute i kulda for ti minutter med moro.

Har du opplevd noen skuffende destinasjoner?

Respond to Dette er de mest oppskrytte attraksjonene og destinasjonene i verden

Leave a reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.