Dette er de 10 beste hotellene i 2017

Hvert år kårer leserne til det amerikanske reiselivsmagasinet Travel & Leisure hvilket hotell som fortjener tittelen som årets beste hotell. I kåringen finner man luksushoteller, resorter, byer, cruise, spa og byer. Kåringen baserer seg på lokasjon, mat, service, fasiliteter.

Hele listen over T&Ls topp 100 hoteller i 2017 finner du her. I alt er bare 17 av 100 i urbane strøk, mens resten er en god blanding av lodger, rancher, hoteller og øyer i alle deler av verden. Dessverre er den ingen nordiske representanter på listen i år.

10: Rosewood Cordevalle, San Martin, California.

 

Denne femstjerners resorten har et svært godt spa- og velværesenter, treningsrom, golfbane, restaurant og alt annet man forventer av et hotell i verdensklasse. Omringet av den vakre nordcalifoniske naturen og Santa Cruz Mountains.

Les mer om Rosewood Cordevalle her.

9: Inn at Willow Grove, Orange, Virginia

The Inn at Willow Grove er kåret til USAs tredjebeste og nummer ni internasjonalt av leserne til T&L. Den gamle plantasjeeiendommen er omgjort til et luksushotell med egen restaurant. Også Forbes mener at The Inn er et utmerket alternativ for en luksusferie.

8: Cavas Wine Lodge, Mendoza, Argentina

Cavas kommer inn på listen som nummer én i Sør-Amerika og nummer åtte i verden. Utmerket vin og alt man kan forvente av en femstjernes lodge.

Les mer om Cavas Wine Lodge her.

7: Triple Creek Ranch, Darby, Montana

Howdy! Denne luksusranchen ligger vest i delstaten Montana. Om du liker det rustikt, fjell og dyrehold er dette et godt alternativ.

Les mer om Triple Creek Ranch.

6:  Tswalu Kalahari, Tswalu Kalahari Reserve, Sør-Afrika

Tswalu Kalahari er Sør-Afrikas største private reservat. Med fjell og savanner rundt deg har du 110.000 hektar med vill afrikansk natur. Reservatet er svært opptatt av bevaring av naturen, samtidig som de ønsker at gjestene skal få den beste opplevelsen.

Les mer her.

5: Gibb’s Farm, Karatu, Tanzania

Denne tidligere kaffeplantasjen er omgjort til et luksushotell i naturskjønne Karatu.

Les mer om Gibb’s Farm.

4: Lodge at Kauri Cliffs, Matauri Bay, New Zealand

New Zealandsk idyll med 180-graders utsikt mot Stillehavet. Blant annet har resorten 22 suiter og en golfbane i verdensklasse.

Book Lodge at Kauri Cliffs.

3: Lodge & Spa at Brush Creek Ranch, Saratoga, Wyoming

Dette er tross alt en kåring blant amerikanske lesere, noe som gjør at det gjerne blir amerikanske hoteller i tet. Brush Creek  kombinerer luksus og cowboylivet på en eksepsjonell måte, noe som har resultert i en plass blant topp tre.

2: The Brando, Tetiaroa, Fransk Polynesia

Her tilbragte Barack Obama og familien deler av ferieturen da hans tid som president var over. The Brando satser på øko-luksus og ligger i Fransk-Polynesia, midt i Stillehavet.

Øya er et paradis, noe som gjør at prislappen på en overnatting er svært høy. Ifølge The Telegraph bruker resorten kun solcelleenergi og kokosolje, har et klimaanlegg som bruker sjøvann til nedkjøling og et system for myggbekjempelse som er laget av forskere ved Oxford University.

1: Nihi Sumba Island, Indonesia

Leserne mener at denne perlen på den indonesiske øya Sumba er verdens beste hotell. «It is the epitome of escape, adventure, and luxury», oppsummerer en av leserne.

Les mer om Nihi her.

Hele listen til T&L finner du her.

Hvilket hotell er din personlige favoritt?

 

 

 

Respond to Dette er de 10 beste hotellene i 2017

Leave a reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.