Barbentluksus er den største reisetrenden i 2017 – dette er våre favoritter

Forbes og andre eksperter har spådd og diskutert hva som vil være de største reisetrendene i det kommende året.

Særlig setter de fokus på hva definisjonen av hva luksus kan være. Når man smaker på ordet luksushoteller er det ofte ekstravagante og «over the top» utforming. Denne luksusen står for fall, mener ekspertene.

I 2017 er det nedstrippete luksushoteller, mikrohoteller, eller «pared-back hotels» som gjelder. Med samme tankegang som kontemperært design og innredning, der «less is more» er slagordet, er det minst mulig støy og mer rom for avslapning.

I et uformelt miljø skal man kunne senke skuldrene og slappe av, men samtidig ha en følelse av luksus. Noen fellestrekk er store senger, lekkert og moderne interiør, store bad og teknologi. Disse hotellene er gjerne tilknyttet en utsøkt restaurant.

North Island, Ile du Nord, Seychellene

North Island har rett og slett tatt barbentluksus til et nytt nivå med sitt økovennlige konsept. Her er det bare å ta av seg skoene og bli med på en reise du sent vil glemme, skrev vi i vår anmeldelse av hotellet.

Når man legger til ordet luksus i et reiseregnestykke gjør det ofte at prisen vil stige betraktelig. Dette er svindyrt, nærmere 50.000 kroner per natt (!) for de mest eksklusive villaene.

La Zebra Hotel, Tulum, Mexico

Denne våren er Tulum, Mexico det perfekte reisemålet for foodies. Du får det beste Mexico har å by på; sol, kritthvite strender, mexikansk mat og verdens beste restaurant med på kjøpet.

København-restauranten NOMA, kåret til en av verdens beste restauranter, har valgt å flytte hele sin virksomhet til Tulum for et syvukers prosjekt. Etter suksesser med liknende reiser til Australia og Japan tar René Redzepi med seg teamet og lager en «pop up-restaurant». Dessverre er hele prosjektet fullbooket, men det går an å skrive seg opp på venteliste!

Restauranten vil ligge et steinkast unna La Zebra Hotel, et rustikt og avslappet hotell, som ligger øst i Yucatan. Du har havet rett utenfor bungalowen. En anmeldelse mener du vil få doktorgrad i avslapning etter å ha vært på hotellet i mer enn en uke.

Dette hotellet er noen prishakk lavere enn det første vi nevnte. Her får du en suite fra 4.500 kroner og oppover, alt ettersom hva slags luksus du ønsker.

Se mer om La Zebra Hotel her.

Zash Boutique Hotel, Sicilia, Italia

Minihotellet Zash på Sicilia har ni rom og er et perfekt eksempel på barbeint-moten. Du kan unne deg litt ekstra luksus med et spa-rom, eller så kan du velge hotellets rom på bakkenivå.

Hotellet har fokus på design og moderne arkitektur, blant annet har de et rom med glassvegger, der du nærmest sover i frukthagen.

Zash er det billigste alternativet i denne listen. Prisen er fra 1200 kroner til 2000 kroner per natt (i februar).

Se mer om Zash her.

Hver gang du booker et hotell gjennom OneLoveHotels.coms bookingmotor, mottar vi en provisjon. Av den provisjonen gir vi 50% direkte til UNICEF. Når du blir medlem velger du et prosjekt du ønsker at vi skal støtte.

Respond to Barbentluksus er den største reisetrenden i 2017 – dette er våre favoritter

Leave a reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.